Полы

Підлоги

Системи підлогового покриття Ceramic Polymer – безпечні, еластичні, зручні.

Вимоги до функціональних систем підлогового покриття для різних виробничих, медичних і лабораторних умов дуже високі. Неперевершені фізичні властивості систем підлогового покриття від Chesterton International GmbH забезпечуються за рахунок поєднання керамічних та інших спеціальних частинок в полімерній матриці рідкого покриття.
 
Вимогами до промислових підлог є здатність витримувати екстремальні навантаження, стійкість до високих температур і стійкість до хімічних речовин. Покриття компанії Chesterton International GmbH повністю задовольняють цим вимогам і стандартам, а також перевищують їх.
 
Універсальні системи покриття Ceramic Polymer застосовні практично до всіх підкладок. Бетон, цементна стяжка і сталь можуть бути покриті ефективним фізіологічно безпечним абсорбентом. Безшовна поверхня систем підлогового покриття від Chesterton International GmbH відповідає найвищим гігієнічним вимогам, так як ці поверхні легко дезінфікувати.
 
Покриття для підлоги Chesterton International GmbH можна легко наносити звичайними інструментами, такими як валики та щітки. Використання спеціальних керамічних полімерних грунтовок забезпечує непористу основу. Керамічні полімерні покриття без розчинника, на основі епоксидних смол або поліуретану, не надаючи пластичності, володіючи універсальними властивостями, забезпечують надійний захист підлоги.  Крім певних функцій, таких як налив і самовивітрювання, сушка і надійний захист, покриття також відповідають вимогам до естетики. Швидке нанесення покриття і затвердіння зменшують час простою виробничого процесу.
 

 


 

 
 


 

Значна суттєва ефективність покриття для найвищих вимог

  • Системи покриття від Chesterton International GmbH ефективно використовуються в таких сферах, як виробництво та логістика, в яких системи підлогових покриттів застосовні для екстремальних великих навантажень шляхом армування волокон. Твердий грунт цих підлогових покриттів витримує високий рівень навантаження обладнання і велику вагу високих стійок.
  • Системи підлогового покриття Chesterton International GmbH стійкі до таких хімічних речовин, як кислоти, лужні розчини, мастило або масла. Таким чином, вони придатні для використання в якості гальванічного покриття і в хімічній промисловості.
  • Крім того, продуктовий портфель Chesterton International GmbH включає еластичні, ергономічні та протиковзкі покриття для підлоги, які легко дезінфікувати і є ідеальним вибором для використання в якості підлогового покриття у всіх лікарнях і лабораторіях.
  • Цілий ряд систем покриття необхідний для паркінгів і підземних гаражів. Серед міцних покриттів, що експлуатуються при великих навантаженнях, Chesterton International GmbH забезпечує довговічні ударостійкі настінні покриття, а також покриття зі спеціальною розміткою для доріжок і тротуарів.
  • Харчова і фармацевтична промисловість вимагають дотримання специфічних гігієнічних норм. Крім того, що настил повинен мати високий рівень хімічної стійкості до хімічних речовин і дезінфікуючих розчинів, він також повинен бути легким в гігієнічному чищенні і бути протиковзким. Також поверхня покриття повинна відповідати таким вимогам, як фізіологічна безпека. Системи підлогових покриттів Chesterton International GmbH відповідають всім перерахованим вище вимогам.
  • Завдяки високому рівню термостабільності системи підлогового покриття Компанії Chesterton International GmbH відповідають найвищим стандартам. Вони зберігають свої властивості і температурну стійкість, як при роботі на складі з низькими температурами -50 ° С, так і для приміщень кріогенної техніки з температурою нижче -150 ° С.  Ці підлогові покриття використовуються без втрати будь-яких фізичних властивостей в гарячих камерах при температурі до + 150 ° С. Такі показники, як гнучкість і міцність на розрив, підтримуються як при екстремально низьких, так і при екстремально високих температурах.
  • Специфічні властивості необхідні для герметизації так званих «чистих приміщень». Для підприємств з виробництва різних товарів в електронній промисловості, а також в організаціях громадського харчування і фармацевтики, а також в косметичній промисловості однією з умов є необхідність в чистому приміщенні з обмеженням сторонніх забруднювачів.  Спеціальні системи покриття Компанії Chesterton International GmbH дозволяють виконувати ці умови для підлоги, стін і стелі «чистого приміщення» з мінімальною емісією VOC / AMC та інших частинок, зберігаючи при цьому хімічну і механічну стійкість.
  • Завдяки додаванню нановуглеводних волокон і спеціальних струмопровідних полімерів досягнуто потенціал електростатичного розпилення, що найбільш важливо для виробництва електронних компонентів, наприклад, модулів і мікрочіпів. Зокрема, підлогові системи компанії Chesterton International GmbH дозволяють легко контролювати постійно розсіюючий електростатичний заряд.