Морская техника

Морська інженерія

Великий асортимент захисних покриттів, розроблених спеціально для морської галузі

Покриття, які використовуються для прибережних районів і у відкритих водоймах, повинні відповідати найвищим вимогам. Постійно вологе і насичене сіллю повітря разом з інтенсивним ультрафіолетовим випромінюванням має сильну корозію. Беззастережно стійкі до впливу морської води, системи покриття від Chesterton International GmbH, неухильно запобігають всім видам руйнування морських конструкцій від корозії і тертя.
 
У межах приливних зон і в зоні бризок (морських хвиль) вміст кисню в морській воді збільшується за рахунок течій і хвиль. Отже, процес корозії значно прискорюється за рахунок постійно рухомої води. Крім того, результатом дії постійно рухомих вод є високий рівень механічного тертя конструкцій, і, як наслідок, їх швидке зношування. Честертон Інтернешнл GmbH пропонує ідеальний захист для таких випадків.
 
Для новозбудованих і відремонтованих корпусів кораблів потрібна висока ударостійкість. Під час навантаження і розвантаження судно піддається великим навантаженням з обох сторін. Форштевень судна часто схильна до глибокої кавітаційної ерозії. Палубні покриття повинні забезпечувати захист від негоди, бути протиковзкими і, як правило, хімічно стійкими. Керамічні полімерні покриття відповідають цим вимогам і забезпечують тривалу витримку і високу стійкість до стирання. Крім того, покриття відмінно застосовні в якості внутрішніх покриттів для різних типів танків на кораблях.
 
Продуктовий портфель Компанії Chesterton International GmbH містить ідеальні системи захисного покриття для резервуарів для стічних вод і прісної води, резервуарів для зберігання води, басейнів і цистерн баластної води. Таким чином, компанія  Chesterton International GmbH вносить вагомий внесок в ефективне збереження цінності і цілісності всього спектру морської техніки.

 


 

 



 

Випробування та сертифікати незалежних інститутів

  • ISO 20340 – Експлуатаційні вимоги до захисних покриттів для морських і пов'язаних з ними прибережних споруд
  • Схвалення Germanischer Lloyd для покриття резервуарів для зберігання води
  • Тест сольового туману (проводиться протягом 10 000 годин)
  • Тест на катодне відшарування із напругою 1,5 В (30 + 60 + 90 днів при температурі 60°C)
  • Випробування на обробку в автоклаві з вибуховою декомпресією (природним газом), 100 бар, 100°C)
  • Німецькі стандарти (KTW) – підтвердження безпеки використання покриттів для питної води
  • DVGW-W270, ріст мікроорганізмів (біоплівка)
  • Німецькі стандарти - схвалення для харчових продуктів, мікробіологічний і фізико-хімічний аналіз
  • Німецькі стандарти (KSW) – покриття затверджені як безпечні  для плавальних басейнів (відкриті басейни, криті басейни, басейни з гарячою водою)
  • Прибережні та морські установки питної води – Folkehelse, Норвезький інститут громадського здоров'я, Осло