Резервуары

Резервуари

Завдяки своїм видатним фізичним властивостям різні системи покриття від Chesterton International GmbH забезпечують універсальний спектр їх використання для резервуарів і трубопроводів.

Покриття забезпечують повний захист від корозії, що виникає в результаті тривалого впливу природного ультрафіолетового випромінювання на зовнішнє покриття резервуарів і металоконструкцій. Як внутрішні покриття для спеціальних танків і обробки суден, продукція Chesterton International GmbH демонструє високий рівень стійкості навіть при підвищених робочих температурах.
 
Високопродуктивні покриття Компанії Chesterton International GmbH повністю відповідають високим вимогам до нафтових і газових резервуарів і трубопроводів. Покриття, що використовуються в цих галузях промисловості, повинні мати такі властивості, як відмінна хімічна стійкість при високих робочих температурах і надзвичайно високому тиску.
 
Покриття компанії Chesterton International GmbH, схвалені Saudi Aramco, в основному використовуються для новозбудованих і відновлених нафтових резервуарів, а також на газопереробних заводах. Особливою частиною асортименту продукції є системи електростатичного покриття, які компанія Chesterton International GmbH розробила спеціально для зберігання дуже легкозаймистих речовин.
 
Якщо під час електростатичного заряду присутній кисень, вибухові реакції можуть відбуватися в парофазі у верхній області пласта. Додавання в покриття нановуглецевих волокон дозволяє формувати провідні контури. Вони полегшують розкладання електричного заряду і перешкоджають небезпечним реакціям зберігаючих рідин.
 
Ізоляційні властивості досягаються за рахунок інтеграції спеціальних частинок в керамічні покриття, заповнені епоксидними смолами. Ці специфічні системи покриття особливо застосовні до резервуарів і трубопроводів з надмірними температурними навантаженнями. Крім того, вони дозволяють значно знизити ядерне випромінювання (гамма-промені).
 
В результаті інтенсивного дослідження, проведеного протягом декількох років, фахівці компанії Chesterton International GmbH розробили спеціальні внутрішні системи покриття резервуарів, призначених для зберігання сирої нафти і всіх видів вуглеводнів, забезпечуючи довгостроковий стійкий захист від біокоррозіону, викликаної бактеріями SRB.
 
Ці покриття ефективно запобігають повну і ямкову корозію.  Унікальність покриттів підтверджується наявністю міжнародного патенту. Для отримання додаткової інформації, будь ласка, зверніться до розділу «Біокорозія».
 





 
 


 

Тести та Сертифікати незалежних інститутів

  • Схвалено Aramco Approvals APCS-2i, APCS-28 та APCS-117
  • Тест напилення сольового розчину протягом 10 годин
  • Тест перебування в умовах шокової температури (від 180 до 0°C, 1.000 циклів)
  • Стійкість до кислот, лужних розчинів (pH 4-11), морської води, олій, CO2, H2S, Hg, HgS при робочих температурах до 110°C
  • Стійкість до E85 – розчинів етил алкоголю, метанолу/бензину, Суміш сечовини, RME
  • Стійкість до метил алкоголю
  • Тривала стійкість до деіонізованої води (цілком демінералізована вода) при температурі 50°C
  • >9.000 годин стабільної стійкості проти "вбивчого розчину" - 98% H2SO4 / чистий метил алкоголь / 3% розчин NaCl (1/3, 1/3, 1/3 при температурі 50°
  • Тест на катодне відшаровування 1,5 V (30 + 60 + 90 днів при температурі 60 ° C)
  • Тест обробки в автоклаві з вибуховою декомпресією (природний газ, 100 бар, 100 ° C)
  • Здатність електростатичного розкладання при опорі поверхні < 106 Ω